top of page
biking03
hiking11
soorten-massages-bindweefselmassage
hiking08
biking04
hiking06
massage1
hiking10
biking02
hiking05
soorten-massages-sportmassage
hiking03
biking01
hiking04
soorten-massages-shiatsu
hiking01
IMG_5567
hiking11
outdoor-massage-blog
hiking02
man_massage_table
hiking07

„Grüß Di” bij Happy World

Happy World is dé specialist voor begeleide wandel-, fiets- en mountainbiketochten in het Oostenrijkse Kleinwalsertal. Niet alleen met vaste projecten en vakanties maar ook met een “à la carte”- programma zorgen we voor een onvergetelijk verblijf. Ook voor andere sporten of activiteiten is Happy World uw partner hier in Vorarlberg.

En wat is er na een fysieke inspanning mooier om de dag af te sluiten dan  een ontspannende massage? Ook hier bieden we verschillende behandelingen aan in onze eigen massageruimte, in uw vakantieverblijf of in de open lucht.

Tenslotte bieden we professionele foto-/videoshoots aan.

Neem een kijkje op deze website en vind er alle mogelijkheden die we bieden om iedereen, jong en oud, individueel, familie of groep in een “Happier World” te brengen.

June 29, 2018

Zaterdag 30 juni in Zondag 1 Juli - Eerste Internationaal Grasvolleyballtornooi op het voetbalveld van Hirschegg.

Inschrijven kan op zaterdag en zondag afzonderlijk of uiteraard de beide dagen.

Deelname met teams van 6 spelers (3 dames) of 3 spelers.

Zaterdag begint het tornooi om 13.00 u 

Vanaf 18.30 is er een barbeque en party rond 20.00 u

Zondag spelen we weer vanaf 10.00 u tot ongeveer 16.00 uur.

Inschrijven kan via noelgys@happyworld.info of noelgys@hotmail.com

+43664-2153492

sportieve gezinsvakantie in Kleinwalsertal

June 28, 2018

Sportieve week voor families met kinderen - wandelen, raften, mountainbiken, canyoning, volleyball, parapente... een volledige week fun in de bergen ouders met sportieve kinderen die graag willen kennis maken met vakantie in de bergen. Afwisseling en fun staan centraal in deze week vol avontuur in het Kleinwalsertal.

September 07, 2018

Yoga - wandel - wellness week met Sarah Roosemont. Een week lang genieten van de rust en prachtige berglandschappen in het Oostenrijkse Kleinwalsertal. Dagelijks yoga sessies worden afgewisseld met fietstochten, wandelingen, wellness, bezoek aan een kruidentuin... en dat allemaal net tijdens het tweejaarlijkse Alpenhoornfestival in Baad.  Massages en het gebruik van de kabelbanen Kleinwalsertal/Oberstdorf zijn allemaal  inbegrepen.  Een ontspannende week in het hooggebergte op amper 7 uurtjes van België of Nederland. 

July 27, 2018

Happy World organiseert deze zomer van 28 juli tot 6 augustus een mountainbike week met Patrick Tolhoek. Dagelijks staan er prachtige mountainbike ritten op het programma in Kleinwalsertal met als hoogtepunt de marathon toch van 80 - 100 km! Patrick en Noël (als lokale gids en kenner van het gebied) nemen u mee op pad en werken aan uw techniek met betrekking tot afdalen, houding op de fiets, bochten, schakelen, remmen, klimmen en dalen. Ook geeft Tolhoek zijn visie over onder andere voeding, trainingsopbouw, het leven als een prof en is er een clinic over het onderhoud van de fiets. 

Please reload

Yoga Wandel Wellness week in Kleinwalsertal Oostenrijk

met Sarah Roosemont - 8 - 15 september 2018

Mountainbike week in Kleinwalsertal Oostenrijk

met Patrick Tolhoek  -28 juli tot 6 august 2018

Sportieve gezinsvakantie in Kleinwalsertal  Oostenrijk

29 juni tot 6 juli 2018

1. Internationaal Grasvolleybal tornooi 

30 juni - 1 juli

bottom of page